Anna-Lena Heydar

Vackra blåmärken

Publicerad 2011-04-02 12:01:45 i Allmänt

Föll handlöst nerför trappan förra lördagen. Skulle skynda mig iväg för att ha torgdag, men fick istället besöka grannen för att få smärtstillande tabletter! Vilket tur att man bor nära ett apotek ;-)
Nu har det gått en vecka och jag kan stoltsera (eller inte - det sitter ju inte på något publikt ställe) med att vackert blågröngult blåmärke.  Nästan lite så att man skulle vilja visa upp det.

Hsde en mysig eftermiddag/kväll med fröer och försådder tillsammans med grannfrun, över ett glas vin.  Att det kan vara så mysigt att planera inför sommaren. Tomater i flera färger, basilika, chili, paprika, sallad, ... SNART börjar allt sticka upp ur såjorden och man förstår att man har sått alldeles för mycket för att det skall få plats i växthus och trädgårdsland. Det är likadant varje år och ändå kan man inte låta bli. Det är ju så roligt att se det komma upp och pyssla om plantorna tills de är färdiga för plantering. Nästan som att uppfostra barn tills de blir flygfärdiga (eller det blir de väl aldrig riktigt?).

Kommentarer

Postat av: Fritt ur hjärtat

Publicerad 2011-04-02 16:19:40

Å jag blir lika glad varje år du gjrot för mycket:-))

Postat av: Anna-Lena Heydar

Publicerad 2011-04-03 10:47:40

Är rätt så säker på att du kommer få del av överskottet i år också. Same procedure as every year...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna-Lena Heydar

Gift sedan 38 år. Har två vuxna barn och två barnbarn. Bor på landet vid kusten i hus.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela