Anna-Lena Heydar

Projekt egenanställd

Publicerad 2009-07-04 08:07:36 i Allmänt

Har just haft tre intensiva dagar med tolkning franska-svenska-franska (och lite engelska inemellan) och diskussioner kring egenanställning. Det kändes jättekul att få vara med och träffa alla dessa engagerade människor.  Hade nästan glömt bort hur roligt det är med transnationella projekt. Visst kan det vara frustrerande med den stress man ofta har med att skriva rapporter om de resultat som uppnås inom ramen för projektet och att samordna de olika ländernas insatser. Men i stort så berikar det enormt att få utbyta erfarenheter och vidga sina egna referensramar.

Mötet på Noak resurskooperativ igår var nog en liten kulturrevolution för våra vänner från syd. De hade inte alls den typen av smarta administrativa lösningar via internet som Noak har utvecklat sedan starten 1996.  Och utvecklingen fortsätter med en presentationsweb för uppdragstagarna; Anlita.nu  Den kommer att bli jätteintressant.

Men nu skall jag gå på semester och bara njuta i en månad. 23 grader i vattnet och inga brännmaneter, ett glas vin i växthuset på kvällen och lite grillat till lunch.  Semestern kan börja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna-Lena Heydar

Gift sedan 38 år. Har två vuxna barn och två barnbarn. Bor på landet vid kusten i hus.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela