Anna-Lena Heydar

Snart nytt år...igen.

Publicerad 2008-12-31 11:00:13 i Allmänt

Sista dagen på året har börjat. Det är grått men ganska milt och skönt.
Igår var vi en heldag på Nordens Ark.  Alltid lika trevligt och faktiskt ännu roligare så här utom säsong. Alla djur är framme och visar sig från sin vackraste sida.  Det är så lugnt och fridfullt på vintern även om vi inte var helt ensamma i parken. Många hade tagit sig ut i det vackra vintervädret för att strosa runt och titta på djuren och den vackra naturen.
Grodanläggningen var ett trevligt nytillskott men det som var allra mest uppskattat var lantgården. Våra franska besökare  var mycket imponerade och vi hade en fantastisk dag.  Trötta efter allt promenerande tog vi en fika innan vi åkte hemåt igen.

Idag skall vi ha ett lugnt nyårsfirande. Alla stora barn försvinner till fest i stan och vi gamlingar blir kvar på landet. Lite fyrverkeri, champagne och god mat får förgylla den sista dagen på året. Imorgon är det 2009!!!
Gott Nytt År allihop.

Kommentarer

Postat av: helena

Publicerad 2009-01-03 18:53:32

Hoppas er nyårsafton var trevlig. Som vanligt tillbringade jag kvällen på köksgolvet. Nej inte för mycket skumpa utan lugnande en skotträdd hund. Varför måste de vackra fyrverkerierna låta så.Fick i alla fall se fyrverkeriet över Lysekil som de avverkar klockan fem varje år. Sympatisk tid för barn och andra kvällströtta. Ser nu fram mott ett Gott Nytt År. Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna-Lena Heydar

Gift sedan 38 år. Har två vuxna barn och två barnbarn. Bor på landet vid kusten i hus.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela