Anna-Lena Heydar

Höst och valfeber

Publicerad 2014-08-12 07:51:54 i Allmänt

Hösten har nu definitivt kommit. När solen går ner på vänster sida om vattentornet i Lysekil, då är det höst. (bästa grannens mamma konstaterade detta faktum och hon hade rätt!) Det känns i luften och kvällarna börjar bli kallare. Temperaturen i vattnet har sjunkit ganska snabbt och är nu under 20 grader. Det brukar den visserligen ofta vara även sommartid, så det gills inte riktigt. Men i år har vi varit bortskämda med 23-24 grader.
Vindruvor, persikor och äpplen hänger ännu kvar i trädgården men björnbären är snart slut. Det har varit en riktig bär och frukt sommar. Frysen är påfylld inför vinterns smoothies, kakor och pajer.
Valkampanjerna har sedan länge lagts fast och nu drar det igång på allvar inför höstens val. Ibland undrar man om det verkligen spelar någon roll om vi knackar alla dörrar och tapetserar staden med affischer, men det är viktigt att se till att alla medborgare vet och påminns om det privilegium vi har i vårt land; att få rösta fram de som ska företräda oss. För trots att poilitiker ibland gör fel och det parti man själv föredrar inte får makten, så är demokratin viktig att stå upp för. På valdagen är varje röst lika viktig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna-Lena Heydar

Gifts sedan 37 år. Har två barn 27 och 29 år gamla. Bor på landet vid kusten i hus.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela