Anna-Lena Heydar

Jippi

Publicerad 2009-08-03 07:57:42 i Allmänt

Nu regnar det igen men det är sol på gång, säger de som vet. Jag hoppas att de har rätt. Det är rätt så blött nu och mina persikor, vindruvor och tomater behöver SOL!  (och jag med)

Kommentarer

Postat av: Fritt ur hjärtat

Publicerad 2009-08-03 14:23:39

Har du sett att Hannu vill ha växthusbilder inskickade till sig. Han ska göra något om hur det ser ut runtom...Du har växthus, det vet jag:-)

Postat av: Lånat text (mkt okänd)

Publicerad 2009-08-04 11:40:41

Nu var kvällen räddad då :) Ettan hade den goda smaken att låta Ritza Papaconstantinou sitta som hallåa ikväll. Jag är en riktig ögonperson, och vilka ögon hon har. Hennes ögon ser väldigt snälla och glada ut, det är något visst med dem.



Löljligt att sitta och tima in när hon dyker upp i rutan, men nu vet jag att hon är där om ca. fem minuter igen. Det är rätt så sällan jag ser henne som hallåa i SVT nu, hon har aldrig varit med särskilt ofta. Har snackat med lite andra om att jag tycker att hon är så vacker och alla killar har sagt att de själva också tyckt det. Intressant det där. Läste om en kille på nätet som hade stalkat henne. Där går min gräns. Det känns riktigt sjukt, men jag njuter iaf av att hon sitter där och lyser upp min TV-kväll

Postat av: anna-lena heydar

Publicerad 2009-08-04 11:50:10

Simone; Skall genast skicka in bild på mitt växthus till Hannu.

till "mycket okänd"; du kan ju vända på huvudet så har du en vacker kvinna intill dig i soffan. Vad är väl Ritza mot din vackra hustru?

Postat av: mkt mer okänd

Publicerad 2009-08-04 15:18:55

Ritza är bara vacker men min fru är båda ...och ...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna-Lena Heydar

Gift sedan 38 år. Har två vuxna barn och två barnbarn. Bor på landet vid kusten i hus.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela