Anna-Lena Heydar

Till sist...

Publicerad 2011-12-19 22:26:43 i Allmänt

kom då beskedet om att SAAB har begärt sig själva i konkurs. Det är ett tungt besked och inte blir det lättare för att det kommer lagom till jul och nyårshelgerna. Visst har vi alla gått och väntat på och kanske också insett att det kanske kan komma ett negativt besked, men när det väl kommer så är det lika jobbigt ändå.

Nu väntar mycket hårt jobb och många goda krafter kommer att krävas för att ta tag i efterarbetet. Det är ju inte bara att stänga och låta allt gå till spillo. Många människor och mycket resurser finns att ta tillvara och det kommer att krävas både mod och nytänkande för att våga se framåt. Min förhoppning är att det inte ska bli något revirpinkande utan ett öppet och fritt deltagande av så många som möjligt. Detta är ju något som rör hela regionen och i förlängningen hela vårt lands tekniska och industriella utvecklingspotential. Det är för viktigt för att bli offer för bymentalitet.

Min tanke går naturligtvis till alla dem som har kämpat, lojalt och hårt, för ett företag och en arbetsplats som de har trott på. Det ligger mycket värde i den kampviljan. Men först och främst hoppas jag att alla nu ska få sin rättmätiga löneutbetalning inför helgerna så att man kan fira jul i lugn och ro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna-Lena Heydar

Gift sedan 38 år. Har två vuxna barn och två barnbarn. Bor på landet vid kusten i hus.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela