Anna-Lena Heydar

Politiskt arbete

Publicerad 2011-04-30 07:49:02 i Allmänt

Allt detta politiska arbete gör att man nästan ibland tappar kontakten med annat i livet. När man har varit på kvällsmöte alla kvällar i veckan är man inte så pigg på att ha mer umgänge och när man ändå gör det, inser man hur mycket man saknar att bara umgås. Visst umgås man även när man är på möten, men det är ju på ett helt annat sätt och man hinner sällan med att bara prata strunt.

Denna mandat period blir det till att fundera på eventuell fortsättning eller inte. Det är ju fortfarande intressant och de uppdrag jag har känns meningsfulla och viktiga. Inte slutar man att bry sig om politik även om man inte sitter med uppdrag och kanske kan det vara nyttigt att stå vid sidan om och betrakta ett tag? Detta sagt, packar jag ihop mig för att åka in till stan och delta i torgmöte. Imorgon är det 1a maj och det är en viktig dag för alla i hela världen. Vi som kan demonstrera utan att bli skjutna eller trakasserade, får hålla fanan högt för dem som fortfarande kämpar för rättvisa, frihet och fred.

Kommentarer

Postat av: Tina

Publicerad 2011-04-30 08:38:02

Du har så rätt. Var sak har sin tid i livet och ibland kan man behöva ta en paus eller stå bredvid. Fortsätt med ditt tills DU känner dig nöjd för du gör ett bra jobb.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna-Lena Heydar

Gift sedan 38 år. Har två vuxna barn och två barnbarn. Bor på landet vid kusten i hus.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela