Bakskola 2
Har precis bakat vildmarksbröd med surdeg. Det blev en variant (som vanligt kan jag inte hålla mig till recepten) med lingon. Gott. Familjen godkände det också. Vi får se hur det smakar imorgon. Min förhoppning är att surdegen skall ge ett ännu mer smakrikt bröd andra dagen.
Snöblasket har övergått i regn, så det lockar inte att gå ut. Vi har ändå tagit ett par promenader och viss är det skönt när man kommer hem igen. helt dyblöt från topp till tå. Inte heller hönsen eller hunden vill gå ut. Då får man passa på att göra saker inomhus istället. Som att baka och så. Har sått lite paprika, melon och granatäpple. Det är alltid lika kul att få sätta igång med försådden och det blir alltid lite för tidigt. Jag har försökt att hålla mig lite längre i år och jag tycker att jag har lyckats ganska bra. Risken är ändå att mina plantor blir långa och rangliga innan det är dags att ställa ut dem i växthuset.
Snöblasket har övergått i regn, så det lockar inte att gå ut. Vi har ändå tagit ett par promenader och viss är det skönt när man kommer hem igen. helt dyblöt från topp till tå. Inte heller hönsen eller hunden vill gå ut. Då får man passa på att göra saker inomhus istället. Som att baka och så. Har sått lite paprika, melon och granatäpple. Det är alltid lika kul att få sätta igång med försådden och det blir alltid lite för tidigt. Jag har försökt att hålla mig lite längre i år och jag tycker att jag har lyckats ganska bra. Risken är ändå att mina plantor blir långa och rangliga innan det är dags att ställa ut dem i växthuset.