Anna-Lena Heydar

Resefunderingar

Publicerad 2009-02-11 09:17:46 i Allmänt

När man precis har kommit hem från en resa är man så uppfylld av allt man har varit med om att man nästan inte kan tänka på något annat än att berätta för sina vänner och bekanta. De första dagarna har vi visat bilder och pratat om Dublin med alla och envar. Man är liksom fortfarande (själsligt) där. Det känns så nära att man nästan kan känna doften när man tittar på korten.

Jag har en varm känsla kvar från resan.  Visserligen fick vi ofrivilligt stanna kvar några dagar extra och måste därför fylla i blanketter, kopiera och skicka in brev till försäkringsbolag och andra olägenheter för att eventuellt få ut lite kompensation. Vi får väl se hur det går? Jag har aldrig behövt göra det förut och vet därför inte hur svårt det kan vara.  Det är rätt så tomt på kontot just nu, så lite återbetalning hade suttit bra.

Resten av familjen skall dessutom resa iväg nästa måndag igen. De skall till Iran och fira bröllop för en av barnens kusiner. Det blir säkert jättetrevligt. Jag får försöka klara mig på egen hand i någon vecka, men det skall väl gå bra det med.

Resan till Irland börjar däremot fort att blekna bort och vardagen har satt igång med full fart igen. Det är ok det med, men visst skulle man vilja hålla kvar lite av känslan en stund till....

Kommentarer

Postat av: mamma Savik

Publicerad 2009-02-11 18:06:14

Vad spännande med bröllop! Vem är det som gifter sig? Stackars dig som inte får följa med. Behöver du sällskap i ensamheten är det bara att tjoa. Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna-Lena Heydar

Gift sedan 38 år. Har två vuxna barn och två barnbarn. Bor på landet vid kusten i hus.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela